Brusselsesteenweg 224 9090 Melle immo@poppe.be 09/252.50.70

VERKOOP VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden.

 

VERHUUR VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden

 

( Zuid-West-Frankrijk ) Mas met 10 ha

BLANQUEFORT SUR BRIOLANCE
Prijs
€995.000
Neen Neen Neen
Omschrijving

Situatie
In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, grens Dordogne en Lot, op 10 minuten van een stadje met winkelmogelijkheden, restaurants. 60 km van Bergerac, 60 km. van Cahors, 40 km. van Agen.

Algemene beschrijving
Deze unieke plek was voor de huidige eigenaars de drijfveer voor een uitzonderlijke restauratie van een oude hoeve tot een zeer comfortabele mas. Het uitzicht over de vallei, een zuidhelling, omgeven door zijn 10 ha volle natuur. Centraal een grote leefruimte met salon, eetkamer en keuken. Boven de eetkamer een mezanine met bureau. Aanpalend een overdekt terras waar men het hele jaar geniet. Via de inkomsthal bereikt men het slaapgedeelte met een slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers en een slaapkamer en badkamer op het eerste verdiep. Een trap naar beneden voor de verschillende kelders, een wijnkelder, een reservekelder en een opslagruimte. Voor de gasten is een appart gastenverblijf in de oude bergerie met een leefruimte met keuken en eetkamer, een slaapkamer en badkamer. Ook hier een apart overdekt terras. Vanop het buitenterras enkele trappen in de tuin geven toegang tot het zwembad met terras en poolhouse ( voorzien van toilet en douche). Verder op het terrein een garage voor 3 autos en atelier voor het tuinmateriaal. Rond het huis verschillende oude boomsoorten, voornamelijk eik en een kleine wijngaard.

Indeling
Hoofdwoning: leefruimte met salon, eetkamer en keuken 138 m², mezanine, 76 m², inkomsthal, slaapkamer met badkamer, buanderie. Eerste verdiep: slaapkamer met badkamer. Benedenverdieping 120 m² wijnkelder, voorraadkelder, reserve met centrale verwarming met aerothermie. Overdekt terras
Bergerie 23 m² ( gastenverblijf) met leefruimte en badkamer en overdekt terras.
Zwembad met terras 12m op 6m met poolhouse 34 m²
Garage 95 m² voor 3 autos, berging en atelier
Terrein 10 ha, park, weiland en bos.
Mogelijkheden
Dit domein is ideaal om te wonen en te genieten in een ongerepte natuur met een mild klimaat. Het terrein is bruikbaar voor dieren.

Te koop Buitenland Immo Poppe

Algemene informatie

Adres
Route de Fumel
BLANQUEFORT SUR BRIOLANCE
Prijs
€995.000
Type
Woning
Oppervlakte grond
0,00m²
Bewoonbare oppervlakte
0,00m²

Comfort

Elektriciteit
Nee
Verwarming
Nee

Indeling

Slaapkamers
Neen
Badkamers
Neen
WC
Neen
Woonkamer
Neen
Keuken
Neen
Kelder
Nee
Zolder
Neen
Tuin
Neen
Terras
Neen
Garage
Neen
Parking
Neen

Stedenbouwkundige info

Niet geïndexeerd K.I.
€0,00
EPC Index
189,00KWh/m²/jaar