Brusselsesteenweg 224 9090 Melle immo@poppe.be 09/252.50.70

VERKOOP VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden.

 

VERHUUR VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden

 

Gerestaureerde fermette uit 1750 met 8 ha

ST FRONT SUR LEMANCE
Prijs
€435.750
3 Neen Neen
Omschrijving

Gerestaureerde Fermette uit 1750 met 8 ha
In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, grens Lot en Dordogne, 5 km. van Fumel, 45 min. van Bergerac, Agen en Cahors, 150 km. van Bordeaux en Toulouse.

Algemene beschrijving
Op het einde van een privéweg, 300 m. lang, door het eigen domein, midden in een beschermd natuurgebied, ligt dit domein op een unieke plek. De oude hoeve uit 1750 werd volledig gerenoveerd. Nieuw dak, nieuwe electra en waterleiding, sanitair, keuken, badkamers, alles werd vernieuwd. Aan de oude hoeve werd een vleugel bijgebouwd onder begeleiding van een architect. In het nieuwe deel is een grote lichte leefruimte met open haard, salon, eetkamer en keuken. Een slaapkamer met badkamer. In de oude hoeve is een salon met open haard, een slaapkamer met badkamer, nog een slaapkamer met terras en mezzanine. Onder het oude huis verschillende kelders. In de oude schuur is een start gemaakt voor een gastenverblijf en kan verder afgewerkt worden. Verder nog een oude broodoven en een bruikbare waterput. De verschillende gebouwen vormen een gezellige binnenkoer. Aan de zijkant van de gebouwen is nog een schuurtje voor opslag of garage. Verder in de tuin is een houten zwembad. Het terrein rondom bestaat voor de helft weiland en de helft bos.

Indeling huis
Woonhuis 180 m²: nieuwbouwvleugel ( 96 m² ) met woonkamer met open haard en open keuken ( 60 m²), slaapkamer ( 22 m²), badkamer. In de oude fermette: salon met open haard, mezanine, kamer, kamer met badkamer. Onder het oude huis, vershillende kelders. Verwarming met wartepomp.
Oude schuur met indeling voor gastenverblijf 170 m²
Open hangar 35 m²
Waterput 25 m diep.
Oude broodoven.
Terrein: 8,35 ha. half weiland, half bos
Mogelijkheden
Dit domein is al jaren met succes in gebruik voor vakantieverhuur, het is een ideale plek om tot rust te komen. Permanent wonen is hier zeker mogelijk en het houden van paarden of andere dieren is hier zeer geschikt. Men is er in een direkte omgeving van natuur, cultuur en gastronomie.

Te koop Buitenland Immo Poppe

Algemene informatie

Adres
Route de Bonaguil
ST FRONT SUR LEMANCE
Prijs
€435.750
Type
Woning
Oppervlakte grond
0,00m²
Bewoonbare oppervlakte
0,00m²

Comfort

Elektriciteit
Nee
Verwarming
Nee

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
Neen
WC
Neen
Woonkamer
Neen
Keuken
Neen
Kelder
Nee
Zolder
Neen
Tuin
Neen
Terras
Neen
Garage
Neen
Parking
Neen

Stedenbouwkundige info

Niet geïndexeerd K.I.
€0,00
EPC Index
0,00KWh/m²/jaar