Brusselsesteenweg 224 9090 Melle immo@poppe.be 09/252.50.70

VERKOOP VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden.

 

VERHUUR VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden

 

Domein met woonhuis, 2 gites, 7 ha

PUYMIROL
Prijs
€598.500
Neen Neen Neen
Omschrijving

In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, 20 km. van Agen, 130 km. van Toulouse, omgeving met prachtige dorpjes en bastides.

Algemene beschrijving
Dit domein bestaat uit verschillende gebouwen in een prachtige tuin en omgeving. Rust, stilte, ruimte en overal vergezichten zijn kwaliteiten waar men hier verwend aan geraakt. Het hoofdgebouw, een oude hoeve is ingericht voor permanente bewoning, in de vroegere bergerie werden twee gastenverblijven gemaakt. Een grote schuur bied nog tal van mogelijkheden en verder nog een garage. Op het binnenplein een zwembad met terras.

Het woonhuis werd in 2014 volledig gerenoveerd, nieuwe keuken met travertinvloer en open haard met houtkachel. Houten balken in het plafond. In de eetkamer eikenhouten vloer en balkenplafond. Schuifpui van pvc. Gezellige woonkamer met eikenhouten vloer, balkenplafond en open haard met Bullerjan houtkachel. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer en apart toilet. Het dak werdt volledig vernieuwd en voorzien van nieuwe dakpannen en zinken goot.

In de bergerie zijn twee "gites" voor twee personen. Ze zijn modern ingericht met travertinvloer, keuken en badkamer. In de zomermaanden worden ze momenteel goed verhuurd en met de opbrengst kunnen de jaarlijkse kosten goed betaald worden. Elke gite heeft zijn privé-terras.

Het huis en de gastenverblijven worden volledig bemeubeld verkocht, sleutel op de deur!

De schuur bied nog tal van mogelijkheden, een garage en de oude broodoven is nog bruikbaar. Aanpalend aan de broodoven het technish lokaal voor het zwembad. Het filtersysteem voor het zwembad is met zout.

De tuin, ongeveer 2 ha is mooi aangelegd met lavendels, gauras, hortensia's , rozen en gras. Verschillende fruitbomen ( kersen, vijgen, pruimen, appels en peren ). Een deel van de grond wordt door de buurman ingezaaid met afwisselend zonnebloemen, tarwe of anderre gewassen.

Indeling
Hoofdwoning ( opp. 127 m²): keuken 30 m², toilet, eetkamer 30 m², zitkamer 30 m². Eerste verdieping: overloop met kast en toilet 29 m², badkamer met douche en ligbad 15 m², slaapkamer 28 m², slaapkamer met kast 16 m². Aanpalend betegeld terras en 2 pergolas voor keuken en zitkamer
Garage (10 x 5,75) 57,5 m²
Schuur ( 20 x 20 ) 400 m²
Bergerie : 2 gites ( 45 m² en 90 m²)
Technis lokaal zwembad met aanpalend broodoven en terassen.
Zwembad 10 op 5 ( zout water filter )
Terrein: 7, 637 ha ( 2 ha rond het huis en verder bos 5, 637 ha met bron en vijver.
Mogelijkheden
Dit domein is ideaal om permanent te wonen in een rustige omgeving. Bruikbaar voor een grote familie. Vakantieverhuur is hier goed mogelijk. Paarden of andere dieren zijn hier ook welkom.

Te koop Buitenland Immo Poppe

Algemene informatie

Adres
Route d'Agen
PUYMIROL
Prijs
€598.500
Type
Woning
Oppervlakte grond
0,00m²
Bewoonbare oppervlakte
0,00m²

Comfort

Elektriciteit
Nee
Verwarming
Nee

Indeling

Slaapkamers
Neen
Badkamers
Neen
WC
Neen
Woonkamer
Neen
Keuken
Neen
Kelder
Nee
Zolder
Neen
Tuin
Neen
Terras
Neen
Garage
Neen
Parking
Neen

Stedenbouwkundige info

Niet geïndexeerd K.I.
€0,00
EPC Index
280,00KWh/m²/jaar