Brusselsesteenweg 224 9090 Melle immo@poppe.be 09/252.50.70

VERKOOP VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden.

 

VERHUUR VIA ONS

Bekijk ons aanbod aan villa's, woningen appartementen of bedrijfspanden

 

Authentiek gerestaureerd landgoed ( chambres d'hôtes)

VILLENEUVE SUR LOT
Prijs
€780.000
Neen Neen Neen
Omschrijving

Situatie
In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, op 10 min. van een stadje met winkels, restaurants. 10 min. van de rivier Lot. 45 min. van Bergerac. 1h30 van Bordeaux

Algemene beschrijving
Dit landgoed was een typische rijke hoeve uit de streek. Volledig renoveerd in 2011 is deze woning instapklaar. Momenteel ingericht als chambres d'hôtes kan deze woning ook een ruime familiewoning zijn met alle comfort. De inkomsthal geeft toegang tot een ruime leefruimte met salon en eetkamer, een houtkachel geeft een gezellige warmte en vanop het balkon zicht over een glooiende vallei. Een goed ingerichte keuken met open haard en drie slaapkamers met badkamer. Via een trap komt men op de bovenverdieping met een open ruimte, ingericht als speel en lees-ruimte. Hier heeft men toegang tot nog twee slaapkamers met een badkamer, en een famiiesuite met twee kamers en een badkamer. In de benedenverdieping is een zomerkeuken en nog een prachtige ruimte waar eventueel nog een gastenverblijf kan gemaakt worden. Reserve, kelders en centrale verwarming met fuel. In het park rond het huis staan eeuwenoude bomen en op de zuidhelling een nieuw zwembad met terras. De oude stenen schuur vormt samen met de "pigeonnier" een mooie binnenkoer.

Indeling
Woonhuis 500 m²: inkom 23 m², 3 kamers van 23 m² met eigen badkamer, leefruimte met houtkachel 52 m². Keuken met open haard 30 m². Gelijkvloers: zomerkeuken, leefruimte 65 m², kelder 60 m², centrale verwarming en atelier 28 m². Bovenverdieping: speel en leesruimte 110 m², 2 slaapkamers van 28 m² met badkamer, suite met kamer en badkamer en mezzanine 36 m².
Schuur 280 m²
Zwembad verwarmd met terras
Parking
Terrein 1 ha met prachtig park.
Mogelijkheden
Dit domein is zeer geschikt voor het verder ontwikkelen van een bestaande chambres d'hôtes. Kan ook als familiewoning gebruikt worden.

Te koop Buitenland Immo Poppe

Algemene informatie

Adres
Route de Bordeaux
VILLENEUVE SUR LOT
Prijs
€780.000
Type
Woning
Oppervlakte grond
0,00m²
Bewoonbare oppervlakte
0,00m²

Comfort

Elektriciteit
Nee
Verwarming
Nee

Indeling

Slaapkamers
Neen
Badkamers
Neen
WC
Neen
Woonkamer
Neen
Keuken
Neen
Kelder
Nee
Zolder
Neen
Tuin
Neen
Terras
Neen
Garage
Neen
Parking
Neen

Stedenbouwkundige info

Niet geïndexeerd K.I.
€0,00
EPC Index
0,00KWh/m²/jaar